Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Michael mondta: 

Kép

Csak annyit szeretnék mondani a Föld bármely részén és bármely nemzetségében élő, bármely fajhoz tartozó és bármely nyelven beszélő rajongóimnak, hogy szívem mélyéről fakadó szeretetet érzek irántuk. Szeretem a imáitokat és jó szándékotokat, s kérlek, legyetek türelmesek, legyetek velem és higgyetek nekem, mert teljesen, teljesen ártatlan vagyok. Kérlek tartsátok fejben, hogy számos összeesküvés készülődik most is, miközben szólók hozzátok.

 

Éppen olyan vagyok mint bárki más. Ha megvágom magam, vérzek. És nagyon könnyen zavarba jövök.

 

Az élet értelme az élet valamennyi apró eseményeiben benne van. Jelen van a megteremtett formák és jelenségek végtelenségében.

 

Lisa Mary, te vagy az a csillag, amely beragyogja a galaxisomat, és te vagy az az erőforrás, ami energiát ad nekem.

 

Előfordult, hogy Elizabeth Taylor a saját kezével etetett. Nem szeretném, ha bárki azt gondolná, hogy éhezem, mert nem éhezem. Az egészségemmel tulajdonképpen semmi baj nincs.

 

Van szívem, vannak érzéseim. Érzem, amikor valami rosszat követnek el ellenem.

 

Attól, hogy kinyomtatták, még nem szentírás...

 

Úgy gondolom valamennyi gyereksztár szenved, amikor már nem olyan aranyos, kedves kisgyerek, mint egykor. Amikor a gyereksztár nőni kezd, szeretne kicsi maradni, legalább még egy rövid időre. Hiába.

 

Elizabeth Taylor káprázatos, gyönyörű mind mai napig. Bolondulok érte!

 

Az életcélom az, hogy a zenémet és a táncomat eszközként használva megadjam a világnak azt, amit volt szerencsém megkapni: a Teremtővel való egyesülés eksztázisát.

 

Emlékszem bementem a stúdióba... Szemközt volt egy park. Láttam az ott játszadozó gyerekeket és sírva fakadtam, mert nem lehettem ott közöttük. Dolgoznom kellett.

 

Soha, semmivel sem vagyok elégedett. A tökéletesre törekszem; éppen ettől vagyok az, aki.

 

A legtöbbet abból tanulhatunk, ha nézzük, hogyan dolgoznak a valóban nagy mesterek.

 

Az újságírók negatív dolgokat írnak, mert úgy gondolják, erre kíváncsiak az olvasóik. Nos, elárulom nekik: nem erre kíváncsiak.

 

Nagyon szeretem a családom tagjait. Szeretném többször látni őket, mint most, de tudomásul kell vennünk: a szórakoztató iparban vagyunk, és dolgoznunk kell.

 

Időnként felriadok álmomból és arra gondolok, hogy hú, ezt le kellene írnom! Nagyon különös az egész... Hallom a szavakat, minden ott van előttem... Csak meg kellene örökítenem.

 

A hazugság gyorsan rohan, de az igazság maratoni távot fut. Ezen a távon az igazság a bajnok.

 

Mielőtt tinédzser lettem, már veterán voltam.

 

Miért ne oszthatnánk meg az ágyunkat valakivel? A legkedvesebb dolog az, ha ezt tesszük. Nagyon aranyos dolog... Az egész vilának ezt kellene tennie.

 

A gyerekek játékos mosolya mutatja meg nekem azt az istenséget, amely mindenkiben ott lakozik. Egyszerű jóság ez, a gyerekek szívéből ragyog elő, és nem szeretne mást, csupán létezni.

 

Janet és én? Két különböző emberről van szó.

 

Kérem hagyják nyitva tudatuk kapuját, és engedjék meg, hogy beléphessek rajta.

 

Szívem és imám minden egyes emberhez eljut.

 

Megváltoztam. Az ilyesmi előfordul az emberekkel.

 

Riaszt, hogy az emberek milyen hosszú ideje festenek rólam negatív képeket...

 

Újra kijelentem: soha nem értottam, soha nem tudnék értani egyetlen gyerekemnek sem. Rosszul vagyok, amikor az emberek igaztalan dolgokat írnak rólam.

 

A talaj alatti víz a föld birtokosának tulajdona, mert azt a vizet a föld táplálására kell fölhasználni.

 

Elnézést, fiúk, de rám parancsoltak, hogy tartsam a számat.

 

Tiszta szívemből hiszem, hogy a zenészek közössége egyesülni fog, és együttesen az ártatlan áldozatok ezreit... Rengeteg pénzre van szükség most azonnal, és azzal, hogy ebben a vállalkozásban szerepet vállalunk, valamennyien közvetlen módon segíthetünk az embereken.

 

Mindig is kitartottam amellett, hogy ártatlan vagyok, és hevesen tagadtam, hogy ezek az események valaha lejátszódjanak. Csak azért tettem meg bizonyos lépéseket a hamis vádak megszüntetése érdekében, hogy véget vehessek ennek az iszonyatos kampánynak, ami már komoly befolyást gyakorolt az életemre és a karrieremre.

 

Soha, semmiféle nyomozás nem folyt annak kiderítése érdekében, hogy ki szivárogtatta ki ezeket az információkat, és bizonyos személyek miként hághatták át ily mértékben a törvényeket. Tisztelettel arra kérem az embereket, hogy vegyék végre észre, mi célból történnek ezek az erőfeszítések.

 

A világbékével kapcsolatos üzenet továbbadására elképzelni sem tudok jobb alkalmat, mint azt, hogy együtt dolgozom az NFL-lel, és fellépek a XXVIII. Superbowl rendezvényen.

 

Nem szeretem a pop zenét.

 

A szívem mélyén mindig Pán Péter maradok.

 

Az emberek úgy gondolják, ismernek engem, pedig nem. Tényleg nem. Tulajdonképpen én vagyok a legmagányosabb lény ezen a világon. Ez időnkét akkora fájdalmat okoz, hogy sírva fakadok. Tényleg nagyon fáj... Őszintén szólva a létezés is fáj.

 

Attól, hogy megírták az újságok, vagy hogy beszélnek róla a tévében, a gazugság még nem válik ténnyé.

 

Aki elhiszi a hazugságot, táplálja azt.

 

Szörnyű hibát követtem el. A pillanatnyi izgalom hatására cselekedtem. Szándékosan soha nem sodornám veszélybe a gyermekeim életét.

 

Még semmit sem láttatok, a legjobb most következik!

 

Csodálatos dolog érezni, hogy szeretnek.

 

A múltamban rengeteg szomorúság van. Az apám vert. Nagyon nehéz volt úgy színpadra állni, hogy előtte elraktak. Apám szigorú volt, kemény és zord.

 

Elizabeth Taylor olyan, mint egy meleg, ölelgetni való takaró, amelybe szeretném befészkelni magam és magamra borítani. Megbízom benne. Ő Teréz Anya, Diana hercegnő, Anglia királynője és Wendy egy személyben.

 

Kiléptem a zuhany alól és elestem, égész súlyommal -  nagyon törékeny alkatú vagyok - rá a bordáimra. Nagyon szerencsétlenül megnyomtam a tüdőmet.

 

Egész életemet azzal töltöttem, hogy gyermekek millióin segítettem szerte a világon. Soha nem bántalmaznék egy kisgyereket... Évekkel ezelőtt egyességet kötöttem bizonyos személyekkel, mert aggódtam a családomért... Ezek az emberek ki akarták használni a gyerekeim iránt érzett aggodalmat azáltal, hogy azzal fenyegetnek, elpusztítják amiben hiszek és amit csinálok. Sebezhető vagyok azokkal szemben, akik pénzt akarnak tőlem.

 

A ritmus rabszolgája vagyok.

 

Akkor sem változtatnám meg a múltamat, ha tehetném. Jól érzem magam a bőrömben.

 

Hiszem, hogy a művészet végső célja az anyagi és a spirituális világnak, az emberi és az isteni erőknek az egyesítése.

 

Hiszek a munkámban és bízom az álmaimban.

 

Tök egyszerű vagyok... Szeretek alkotni.

 

A sztárnak is szüksége van élettérre, pihenésre. Neki is van szíve... Mert ő is ember.

 

A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a szívedet a lelkedet. Ugyanőgy szükségünk van rá, mint az életre.

 

Egy új dal kész van, mielőtt ténylegesen megszületne. Én csupán eszköz vagyok, amelyen keresztül átlép ebbe a világba.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.