Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapcsolatai

 

Kép Michael régebbi kapcsolatairól nem igen tudtak így meggyanúsították, hogy valójában férfiakhoz vonzódik. Ez nem volt igaz! Michael rettegett a korától, az érett nőkhöz vonzódott mint barát, akikben anyát, testvért, lelki társat találhat.

Azt mondják ezt a magányos korszakát a hirtelen siker okozta, ez részben igaz. Viszont azt biztosan tudjuk, hogy Michael viselkedéseit és furcsa szokásait részben az váltotta ki, hogy nem tudott normális  gyerekkort élni apja Képszigora és hírtelen hírneve miatt ezek később nagyobb hatással voltak rá  és  fontos szerepet játszottak az életében.

Michael első igazi szerelme Tatum O'Neal volt. ( Diana Ross után.)

Kép

 

 

Majd volt egy rövidebb kapcsolata a két gyermekes Lisa Marie Prasleyvel                      ( Elvis Prasley lányával) akivel kis ceremónia közepette házasodott össze, a násznép Lisa két gyermekéből állt. „ Amikor először találkoztunk, Lisa Marie hét éves volt én meg tizenhét... Gyakran eljárt a koncertjeinkre , és nagyon feltűnő volt, mert mindig egy csapat testőrrel érkezett.” Kép

De Lisa nem engedett Michaelnek, aki kimondhatatlanul szerette Lisa gyermekeit még is csak szerette volna ha saját gyerekei lennének olyanok akik csak az övéi. Lisa azt mondta Michaelnek, hogy ő is családot szeretne de aztán elutasította ezt a dolgot ami nagyon megrázta Michaelt. Nem egészen 2 évig tartott a házasságuk majd Michael képtelen volt tovább élni magányosnak hitt életét. Michael minden áron saját gyerekre vágyott de eddigi szerelmei között egy sem akadt aki ugyan ezt Kép akarta volna. És igaz a hír, hogy Michael úgymond Madonnával is járt, de ez durva fogalom. Madonna még fiatal korában örülten szerelmes volt Michaelbe és elhatározta, hogy közös dalt ír majd vele. Michael beleegyezett, hogy írjanak közös dalt, de később kiderült ez csak amolyan ürügy volt Madonnának, hogy minél közelebb  kerülhessen a fiúhoz. Michael nem szerette Madonnát mert folyton parancsolgatott, és ha bár próbált kedves lenni vele, ez elég nehéz volt mert ők teljesen különbözőek voltak. Michael Disneylandbe ment volna, ehelyett Madonna sztriptíz bálba akart menni az énekessel. Michael eleinte finoman fogalmazott, hogy Madonna nem egy kedves ember, de miután a nő teljes mértékben azt hitte, Képhogy Michael az övé és ő irányítja az énekes lefújta a közös dalt és így nyilatkozott a sajtóban: „ Ezek után mindenféle gonosz dolgokat írt rólam a sajtóban, pedig én igazán kedves voltam ahhoz a mocskos...kis perverz... boszorkányhoz!” Sokan azt mondják erre, hogy csak Madonna járt az énekessel mert Michael nem járt Madonnával. Csak egyszer adták elő a dalt mert nem fújhatták le a fellépést. Madonna azóta is sok ötletét lopta Michaelnek, de állítólag bosszúból. Különösen az is megnehezítette Madonna dolgát, Kép hogy habár ő erről nem tudott Michael abban az időszakában kezdett érdeklődni Diana hercegnő után. „ Nem állítom, hogy barátok voltunk, inkább úgy fogalmaznék, hogy a rajongóim közé tartozott. Először Londonban... egy koncerten találkoztunk. Nagyon kedves, aranyos, szeretetteljes volt. Amikor megtudtam, hogy ő is ott  lesz a nézőtéren, azonnal levettem a programról a Dirty Diana című dalt... Ez egyébként... nem a hercegnőről szól, de azért kivettem... Amikor aztán, a koncert előtt elbeszélgettünk, a hercegnő megkérdezte, játszani fogjuk-e ezt a bizonyos dalt. Azt feleltem nem... A hercegnő erre kijelentette, hogy... igenis játsszuk el a Dirty Dianát. Michael sosem felejtette el és nagyon kiborult amikor értesült a haláláról. Egyik turnéján értesült a hírről és azonnal lefújta az esti koncertet. Haza akart Képutazni de már minden jegy elkelt a következő koncertjeire így az utolsó két koncertet Diana hercegnő emlékére ajánlotta.

 

The End!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.